Bugün, 22 Eylül 2024 Pazar

Seyhan’da, amatörlerin yüzü gülmeye devam ediyor

Seyhan’da, amatörlerin yüzü gülmeye devam ediyor

Başkan Akay’dan amatör spora büyük destek

Akay’dan amatörlere iki otobüs jesti

Seyhan Belediye Baskani  Akif Kemal  Akay’in, amatör spora olan destegi bitmiyor.  Baskan Akay’in talimatiyla Seyhan Belediyespor Kulübü’nün bütçesiyle TEMSA’dan alinacak olan iki otobüs  amatör spor kulüplerin deplasman ulasimlarinda kullanilacak.

DESTEGIMIZ SÜRECEK

Amatör Spor Kulüplerin, gençligin iyi noktalara gelmesinde önemli bir misyon üstlendigini belirten Seyhan Belediye Baskani ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Baskani  Akif  Kemal Akay, “ Spor kulübümüzün bütçesiyle TEMSA’dan iki otobüs alinmasi konusunda çalismalar baslandi.  Alinacak otobüsler,  kulüplerimizin deplasman ulasimlarinda kullanilacak. Destegimiz bununla kalmayacak.  Tüm imkanlarimizi seferber ederek Adana sporunun daha iyi noktalara gelmesi anlamina katki saglamaya devam edecegiz” dedi.

ERKEK VOLEYBOLCULAR 2.YARIYA GALIBIYET ILE BASLADI

Erkekler 2.Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Voleybol takimi geçtigimiz Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda konuk ettigi K.Maras Atçi Gençlikspor karsisinda iyi bir oyun sergileyerek müsabakayi 3-0 kazanma basarisi gösterdi.

FUTBOL TAKIMI BERABERE KALDI

Süper Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor , ikinci yarinin ilk maçinda Denizli Mithatpasaspor ile 1-1 kaldi. 21 puan ile 4.sirada bulunan Mav-Beyazlilar bu hafta sonu deplasmanda Baklalispor’un konugu olacak.

 

 

 

 

 



  • Pazar 26.1 ° / 19 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 29.1 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Salı 29.6 ° / 19.8 ° Güneşli